2020.03.31.
Látva a Téli napfordulótól eltelt 100 nap előrejelzéseinek igazságát, igyekszünk hasonló elmélyültséggel az elkövetkezendő időszakra is rámutatni, rálátást biztosítani, a bizonytalanságban…
2020.03.23.
A fejünk felett elsötétülő égbolt- Újholdnak köszönhetően - arra szólítja a lelkiismeretünket, hogy felismerjük a sötétségben a megszülető Fényt! A bezártságunknak a szellemi értelmét! Mert épp az okozta összes világi bajunkat, hogy megfelejtkeztünk a lényegről...Aki ezt nem látja,az nem érti a kozmosz és a földi világ összefüggéseit sem, magát a lényeget!
2020.03.20.
Március 20-án, fordulóponton járunk, hiszen az áldott Nap a Kos csillagjegy 0. fokára lép. Ez a szent pillanat, a tavaszi nap-éj egyenlőség napja.
2020.03.14.
Az Élet, úgy 170 évenként - amikor Halakban jár a Neptun - ihletett pillanatokat adományoz a számunkra. Így volt ez negyvennyolcban. S akármilyen furcsa, így van ez most is!
2019.12.30.
Én vagyok a kezdet és a vég…” - hírdeti János apostol az Úr mondandóját, mely 2020 hajnalán különösen időszerűen szembesít bennünket a “kétarcúsággal”. Mert bár a teremtett világ poláris erőinek harca a Kezdet óta mindig is dúlt a Földön, ám a gonosz szándék csak “bizonyos” kozmikus időközönként oly rafinált maszkot viselő, s a jónak feszülő, mint mostanság!
2019.12.27.
A régiek nemcsak értették, hitték, de át is élték a természet rendjét, a csillagok járását és az idő fordulását, ezért nem az ismeretlentől való félelem és vele a kézenfogva járó, tudatlanságból fakadó ellenszenv, hanem a kozmikus rendhez való eltántoríthatatlan ragaszkodás hatotta át életüket.
Címkék: napfivér
2019.12.22.
2020 előestéjén indul a Csízió, hogy szellemi útmutatsával, lelki hangolódással, a tudat tágításával a teremtett világ egységét, rendezettségét és szerves összefüggéseit leképező szakrális világmodell segítségével fölemelje olvasóit az emberi idő szűkre zárt határaiból, a kozmikus idő mennyei határtalanságába!

Ezeket a cikkeket olvastad már?