Fagyosszentek, fagyos érzelmek...


Fagyosszentek, fagyos érzelmek...

 

 

 A Fagyosszentek fagyos érzelmeket (is) hoztak. Mert az érdekből és számításból eredő hamis érzelmek nekitámadnak az egyetemes értékeknek.

 

Az időjós Fagyosszentek május 12-14. közötti napokban nemcsak hideget, de érzelmi hidegséget és zord hangulatot is teremtenek. Az égi jelek szerint is jól érzékeljük, ha úgy látjuk, hogy érdekből és számításból elárulják az egyetemes értékeket...

(Halak Neptun kvadrát Ikrek Vénusz)

 

 

Május 13-ával az öncélú akarat, az erő és az erőszak jelölője, a Mars Halak csillagjegybe lépett - ahol bár ereje szétesővé, sikamlóssá és ellaposodóvá válikám feszítő fényszöget vetve a mindennapjainkat és egyben tudatunkat is megvilágító áldott Napra -, feszítő élményekkel, feszült támadásokkal és érzésekkel tölti meg tudatunkat.

 

Vagyis támadva az "Igazság Napját" erőszakoskodóvá, veszekedőssé, csúsztatóvá és arrogánssá teszi az alapvetően stabilitásra, biztonságra és kiszámíthatóságra törekvő mindennapi megéléseinket. (Bika Nap kvadrát Halak Mars)

 

Úgy is fogalmazhatunk, hogy most a nagy célkitűzések igen sok támadással járnak.

 

Ezek a „laposan és sikamlósan” támadó erők (Halak Mars) arra kell, hogy ösztökéljenek bennünket, hogy (Bikás) most a sokkal több munkát, erőt, energia befektetést igénylő, hosszú távú elképzeléseinkért és biztonságot teremtő céljainkért megharcoljunk.

 

Hiszen rövid távú sikereink lehet, hogy most „a Halakkal” együtt „elúsznak”, ám a Bikás, stabil, rendíthetetlen kitartás az egyetlen lehetséges irány.

 

A május 13-án az Ikrekbe, tehát saját otthonába, azaz jegyébe lépő Merkúr - amely gondolkodás, a kommunikáció és a mozgás jelölője – a fent említett Halak Marssal teremt feszített kapcsolatot.

Ezért a közbeszédet és gondolatainkat is zavart indulatosság, békétlenség, hirtelenség és türelmetlenség uralja el.

 

Ráadásul ez e fényszög nem kedvez a biztonságos utazásnak, közlekedésnek sem...

 

Mindeközben a hangulatunkat, érzelmi életünket befolyásoló két igen fontos bolygó:

az érzelmeinket jelképező, Ikrekben álló Vénusz és a magasabb szintű erkölcsi és lelki élményeinkért „felelős” Halak Neptun továbbra is egymásnak feszülve - azaz kvadrát fényszögben állva - érdekből és számításból őszíntétlen érzésekkel terhelik érzelmi életünket és összezavarják harmóniára vágyó mindennapjainkat.

 

Vagyis - ezekben a napokban - a magasabb rendű értékek megkérdőjeleződnek és az Ikrek-szerű szóbeszéd és kommunikáció oltárán feláldozódnak. Az őszinte és igaz szeretet tiszta érzelmei pedig alulmaradnak a verbalitás és a kommunikáció csatájában.

 

Mert az érdekből és számításból eredő hamis érzelmek az emberi kapcsolatok és a kommunikáció különféle színterein nekitámadnak az egyetemes értékeknek. (Ikrek Vénusz kvadrát Halak Neptun)

 

A fejünk felett haladó, mindenre ragyogóan rávilágító és tudatunkat is tisztán megvilágító áldott Nap konstellációja - azaz, trigon segítő fényszöge a Jupiter-Szaturnusz-Plútó együttállással - azonban azt mutatja, hogy az igazság és a kitartás hosszú távon jövedelmező és erőt adó...

(Bak és Vízöntő bolygók trigon Bika Nap)

https://csizio.blogstar.hu/./pages/csizio/contents/blog/94807/pics/lead_800x600.jpg
2020 asztrológiai előrejelzés,2020. Bika,2020. május asztrológia,Fagyosszentek,Planétás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?