Kozmikus "papírforma"


Kozmikus “papírforma”…

 

Bejött a “kozmikus” papírforma... Ahogyan azt már korábban jeleztük, március 4-én realizálódott az a bolygókapcsolat - Bak Szaturnusz-Plútó, Bika Uránusz-Vénusz kvadrát -, amely a csillagbölcselet analógiái okán érzékelhető, érzelmi síkra terelte, testközelbe hozta a - Bak Szaturnusz-Plútó által oly sokat említett - globális fenyegetettséget és a határokon átívelő betegséget. A szaturnuszi nehézségek uránuszi “robbanása”, azonban csak most kezdődik!

 

Amint azt a korábbi cikkeinkben, s legutóbb, a Viharos sebességgel című írásban is hosszasan kifejtettük, március első napjaitól a világi félelmeink okán, depressziós, pesszimista, rideg érzelmek telepedhettek ránk, melyekkel párhuzamosan továbbra is erősödhetnek bennünk a bizalom, avagy a bizalmatlanság kérdései.

 

A határokon átívelő, avagy a határtalanság kérdéskörét feszegető, globális méretű válság (Bak Szaturnusz-Plútó együttállás) két témában, két szinten is támadja érzelmeinket (Vénusz, Hold) és félelmeinket (Szaturnusz).

Mindkettő azonban a “határok” és a “határtalanság” globális, rendszerszintű hibáiról, (Bak Szaturnusz), illetve a tömegeket érintő, (Plútó) szaturnuszi határok átlépéséről szól.

Az egyik globális fenyegetettség, a “plutonikus”, tehát agresszív tömeginvázió, a pusztító áradat, a “rendszerszintű” migráció (Bak Plútó), mára letagadhatatlan jelensége.

A másik pedig, a globális szinten ható (Plútó), határokon átlépő betegség (Szaturnusz), a koronavírus támadása.

Egyanzon bolygóanalógia két síkon való megnyilvánulása! Ám mindkettő mögött a Halak Neptun, ködös, tisztázatlan, “láthatatlan” jelensége lakozik.

Ezeket a neptuni napokat éljük mostanság…

 

Ez azonban “csak” a fizikai sík. Mint minden életünkbe kerülő történés mögött komoly szellemi üzenet áll, s ez a mostani fél évezredenként előrforduló bolygókapcsolat világi feszültsége is azért történik, mert

globális szinten, az emberiség

mind az életvitelével, az erkölcseivel,

mind a gondolkodásmódjával és a hatalmi struktúrájával

átlépett egy szellemi, lelki határvonalon,

amely nem kapcsolódik, sőt messze kívül esik

a kozmosz szellemi-lelki törvényein,

Isteni Renden, az erkölcsi határokon…

(Lásd a január eleji, Korszakkapu című írást!)

 

A mai, március 6-i Hold állás feszítettsége, feszült fényszöge (Uránusz-Vénusz, Hold, Szaturnusz-Plútó T-kvadrát) elmélyíti bennünk a feszültséget és “készenlétbe” helyez bennünket.

 

A március 8-9-én, a hétfői Telihold “árnyékában “ élesedő bolygókapcsolat (Uránusz-Vénusz együttállás kvadrát Szaturnusz, és Nap-Neptun együttállás) az Uránusz ereje által “robbanthatja” fel és sokszorozhatja meg a körülöttünk és bennünk élő problémát.

Így valójában, részben a Vénusz, részben a gyors járású Hold, valamint a Nap-Neptun együttállás okán tudati síkra, látható szintre emelődik a probléma.

A március 9-én tetőző Telihold (Nap-Neptun együttállás szemben a Holddal) “beárnyékoló” hatásának és a Halak Nap-Neptun együttállásnak lesz “köszönhető”, hogy a világban tapasztalt zűrzavar és kártékony pusztítás különféle formái jelentőségteljessé válnak életünkben.

 

A Szaturnusz-Plútó-Jupiter együttállás kényszerítő erői egyrészről “végletes” lezárásokat, elhatárolódásokat, és határvonalakat, valamint “végtelen”, világméretű, határokon átívelő nehézségeket jeleznek.

A Jupiter bolygókapcsolódása pedig a törvényi rendeletek, jogi szabályozások, új “határvonalakat” húzó, és határokat lezáró jogi átalakításokat hozzák be életünkbe.

Bakban állva azonban életünk más, társadalmi, kormányzati területén is érinthetik, a becsület és a megbecsültségaz igazság és a jog kérdéskörét, rég nem látott kézfogóját…

Számíthatunk rá, hogy a szaturnuszi nehézségek, betegség terjedése elleni, jogi korlátozás, karantén különféle formáit kelthetik életre… (Jupiter-Szaturnusz együttállás)

 

Az agresszív erővel támadó betegség és/vagy tömegméretű inváziótól való félelmeink feszült érzelmi reakciókat válthatnak ki belőlünk, így az anyagi világhoz való viszonyunk és a bennünk élő szerzési vágy fékevesztett birtoklási lázat is indukálhat... (Bika Vénusz-Uránusz együttállás)

 

E bolygóenergiák hatása felfokozott érzelmeket, aggódást, olykor dühöt indukálhatnak bennünk, melyek feltüzelt, heves érzelmeitől, s a belőlük táplálkozó meggondolatlanságtól és durva megnyilvánulásoktól igyekezzünk távol tartani magunkat!

 

Az ellenerő zavarosban való halászását (Nap-Neptun együttállás, Telihold) ne engedjük be az életünkbe, mert az alantas erőtérből táplálkozók, éppen ezt az érzelmi feszültséget igyekeznek majd tovább szítani és saját hatalmi pozíciójuk felhasználására fordítani.

Jól tesszük,

ha az érzelmi kibillentséget,

félelmet keltő, zavarodottságot és talajvesztettséget okozó

kaotikus, világi történések okán,

tudatos és rendezett határokat szabunk

érzelmi hevületünknek, indulatainknak!

 

 

Az érzelmi és tudati síkon rendkívül erős energiájú, március 8-án, 9-én pontosodó Halak Nap-Neptun együttállás, azonban éppen a spirituális gondolatok megsokasodását válthatja ki belőlünk.

Éppen ezt várja el tőlünk a Teremtő!

Gondolkodjunk, s a Telihold fényében tartsunk önvizsgálatot is, hogy fékevesztett életünk érzelmi, gondolati, cselekedetbeli területein, miként hágjuk át a kozmikus szabályrend földi világunkra is érvényes határait, melynek következményeit most viselnünk kell!

S a levegő elemet érintő éterben, - nem véletlenül ott, ahol éppen maga a pusztító vírus is terjed - miféle hiszterikus médiazaj, megannyi semmitmondóan felesleges, szellemi energiáinkat és érzelmeinket, tiszta érzékelésünket romboló információ, valamint alantas politikai rikácsolás tereli el figyelmünket e földi látszatvilágban az egyetlen valóságosról, Istenről!

 

Mivel minden kozmikus hatás fizikai, lelki és szellemi síkon hat ránk, így most is ezen a három síkon lesz érzékelhető, s e három síkon együttesen kezelendő ez a ritka erejű, és ritkán előforduló bolygókoncentráció!

“Ellenszere”, azonban spirituális síkon értelmezendő, majd a fizikai világba ültetendő!

Nos, erről az “Ellenszerről”, március 9-i Telihold fényében, soron következő elemzésünkben ejtünk szót!

 

 

 

 

 

https://csizio.blogstar.hu/./pages/csizio/contents/blog/91378/pics/lead_800x600.jpg
2020 asztrológiai előrejelzés,Asztrológia,Bak Szaturnusz-Plútó együttállás,Csillagbölcselet,Halak Neptun,Határok,,Planétás,Spirituális elemzés 2020
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?